Lucht frituur

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. is de fabrikant van luchtfriteuses in China. Wij zijn gevestigd in Industrieel Gebied, Ningbo, China, dat gemakkelijk vervoer over zee en door de lucht heeft, met Ningbo Seaport en Shanghai Airport in de buurt. We hebben krachtige technologie, voltooid beheersysteem en voldoende testfaciliteiten. Veel uitvindingen hebben patentcertificaten gekregen van Patent Bureau. Onze airfryers voldoen ook aan de CE-, GS- en Rosh-keuringen.

Airfryers gebruiken een circulatie van hete lucht om voedsel te koken dat anders in olie zou worden ondergedompeld. De kookkamer van de heteluchtfriteuse straalt warmte uit van een verwarmingselement in de buurt van het voedsel, en een ventilator circuleert hete lucht. Er is een luchtinlaat aan de bovenkant en een uitlaat aan de achterkant die de temperatuur regelt door overtollige warme lucht af te voeren. [nodig citaat] De temperaturen kunnen oplopen tot 230 ° C (445 ° F), afhankelijk van het model. Bakolie wordt niet in grote hoeveelheden gebruikt in een heteluchtfriteuse, omdat dit kan verbranden. De kooktijden in de heteluchtfriteuse worden doorgaans met 20% verkort in vergelijking met traditionele ovens, afhankelijk van het model en het specifieke voedsel. Met deze heteluchtfriteuse kunt u frituren, bakken, grillen en braden met weinig tot geen olie. Maak krokant gebakken kip, steak, frites, pizza en nog veel meer in één aanrechtapparaat. Er zit een receptenboek bij.
Als een van de professionele Lucht frituur fabrikanten en Lucht frituur leveranciers in China, bieden wij groothandels modeontwerp en duurzaam Lucht frituur van hoge kwaliteit. Aangepast Lucht frituur is beschikbaar. Welkom bij het kopen van Lucht frituur gemaakt in China vanuit onze fabriek. U kunt er zeker van zijn dat u geavanceerde en nieuwste producten bij ons koopt. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.