Batterij Lint Remover

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. is de fabrikant van pluisverwijderaar voor batterijen in China. Wij zijn gevestigd in Industrieel Gebied, Ningbo, China, dat gemakkelijk vervoer over zee en door de lucht heeft, met Ningbo Seaport en Shanghai Airport in de buurt. We hebben krachtige technologie, voltooid beheersysteem en voldoende testfaciliteiten. Veel uitvindingen hebben patentcertificaten gekregen van Patent Bureau. Onze pluisverwijderaars voor batterijen voldoen ook aan CE-, GS- en Rosh-verificaties.

De pluisverwijderaars op batterijen (ook bekend als pluizenscheerapparaat of pluisverwijderaar) is een draagbaar apparaat met een roterend mes onder een mesnet. Hiermee kunnen gebruikers pluisjes en pillen op een stof verwijderen zonder de stof te beschadigen. Het kan worden aangebracht op verschillende stoffen, zoals beddengoed, gordijnen of tapijt, maar wordt meestal gebruikt voor het verwijderen van pluisjes op kleding, met name truien, hoodies of kleding gemaakt van wol, angora of kasjmier. Om het stoffen scheerapparaat te gebruiken, hoeft de gebruiker alleen maar de batterij te controleren en vervolgens op de aan/uit-knop te drukken.

Als een van de professionele Batterij Lint Remover fabrikanten en Batterij Lint Remover leveranciers in China, bieden wij groothandels modeontwerp en duurzaam Batterij Lint Remover van hoge kwaliteit. Aangepast Batterij Lint Remover is beschikbaar. Welkom bij het kopen van Batterij Lint Remover gemaakt in China vanuit onze fabriek. U kunt er zeker van zijn dat u geavanceerde en nieuwste producten bij ons koopt. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.