Schoonheidsinstrument

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. is de fabrikant van schoonheidsinstrumenten in China. Wij zijn gevestigd in Industrieel Gebied, Ningbo, China, dat gemakkelijk vervoer over zee en door de lucht heeft, met Ningbo Seaport en Shanghai Airport in de buurt. We hebben krachtige technologie, voltooid beheersysteem en voldoende testfaciliteiten. Veel uitvindingen hebben patentcertificaten gekregen van Patent Bureau. Onze schoonheidsinstrumenten voldoen ook aan CE-, GS- en Rosh-verificaties.

Schoonheidsinstrumenten zijn voornamelijk ontworpen voor thuisgebruik en zijn gemakkelijk mee te nemen. Het is gemaakt met ABS, dat het grootste deel van Europa en de Amerikaanse markt bestrijkt. We verwachten dat het uw langetermijnpartner in China wordt. Door met dit apparaat op uw gezicht te masseren, worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar.
Als een van de professionele Schoonheidsinstrument fabrikanten en Schoonheidsinstrument leveranciers in China, bieden wij groothandels modeontwerp en duurzaam Schoonheidsinstrument van hoge kwaliteit. Aangepast Schoonheidsinstrument is beschikbaar. Welkom bij het kopen van Schoonheidsinstrument gemaakt in China vanuit onze fabriek. U kunt er zeker van zijn dat u geavanceerde en nieuwste producten bij ons koopt. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.