Oplaadbare pluisverwijderaar

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. is de fabrikant van oplaadbare pluisverwijderaars in China. Wij zijn gevestigd in Industrieel Gebied, Ningbo, China, dat gemakkelijk vervoer over zee en door de lucht heeft, met Ningbo Seaport en Shanghai Airport in de buurt. We hebben krachtige technologie, voltooid beheersysteem en voldoende testfaciliteiten. Veel uitvindingen hebben patentcertificaten gekregen van Patent Bureau. Onze oplaadbare pluisverwijderaars voldoen ook aan CE-, GS- en Rosh-verificaties.

De oplaadbare pluisverwijderaar (ook bekend als pluizenscheerapparaat of pluisverwijderaar) is een draagbaar apparaat met een roterend mes onder een mesnet. Hiermee kunnen gebruikers pluisjes en pillen op een stof verwijderen zonder de stof te beschadigen. Het kan worden aangebracht op verschillende stoffen, zoals beddengoed, gordijnen of tapijt, maar wordt meestal gebruikt voor het verwijderen van pluisjes op kleding, met name truien, hoodies of kleding gemaakt van wol, angora of kasjmier. Om de oplaadbare pluisverwijderaar te gebruiken, hoeft de gebruiker alleen maar de batterij te controleren en vervolgens op de aan/uit-knop te drukken.

Als een van de professionele Oplaadbare pluisverwijderaar fabrikanten en Oplaadbare pluisverwijderaar leveranciers in China, bieden wij groothandels modeontwerp en duurzaam Oplaadbare pluisverwijderaar van hoge kwaliteit. Aangepast Oplaadbare pluisverwijderaar is beschikbaar. Welkom bij het kopen van Oplaadbare pluisverwijderaar gemaakt in China vanuit onze fabriek. U kunt er zeker van zijn dat u geavanceerde en nieuwste producten bij ons koopt. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.