Elektrische popcornmaker

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. is de fabrikant van elektrische popcornmaker in China. Wij zijn gevestigd in Industrieel Gebied, Ningbo, China, dat gemakkelijk vervoer over zee en door de lucht heeft, met Ningbo Seaport en Shanghai Airport in de buurt. We hebben krachtige technologie, voltooid beheersysteem en voldoende testfaciliteiten. Veel uitvindingen hebben patentcertificaten gekregen van Patent Bureau. Onze elektrische popcornmakers voldoen ook aan CE-, GS- en Rosh-verificaties.

Elektrische popcornmakers hebben geen olie nodig, maak op een gezonde manier warme verse popcorn! Breng de popcorn op smaak met je favoriete smaak, zoals suiker, chocolade, boter, zeezout, kokosolie, kaas, pindakaas, etc. Makkelijk schoon te maken. Knalt de maïskorrels zonder olie, dus het is heel gemakkelijk om de machine schoon te maken. De onderdelen van deze machine zijn uitneembaar, je maakt hem makkelijk schoon, de antiaanbaklaag van de verwarmingskamer is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek.
Als een van de professionele Elektrische popcornmaker fabrikanten en Elektrische popcornmaker leveranciers in China, bieden wij groothandels modeontwerp en duurzaam Elektrische popcornmaker van hoge kwaliteit. Aangepast Elektrische popcornmaker is beschikbaar. Welkom bij het kopen van Elektrische popcornmaker gemaakt in China vanuit onze fabriek. U kunt er zeker van zijn dat u geavanceerde en nieuwste producten bij ons koopt. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.