Stoomstrijkijzer

Ningbo Chenhan Electrical Appliances Co., Ltd. is de fabrikant van stoomstrijkijzer in China. Wij zijn gevestigd in Industrieel Gebied, Ningbo, China, dat gemakkelijk vervoer over zee en door de lucht heeft, met Ningbo Seaport en Shanghai Airport in de buurt. We hebben krachtige technologie, voltooid beheersysteem en voldoende testfaciliteiten. Veel uitvindingen hebben patentcertificaten gekregen van Patent Bureau. Onze stoomstrijkijzers voldoen ook aan CE-, GS- en Rosh-verificaties.

Als je elke week of zelfs elke dag grote hoeveelheden strijkt, is een stoomgenerator het perfecte hulpmiddel voor de klus. Dit zijn de belangrijkste redenen om een ​​strijkijzer met stoomgenerator te gebruiken. Bij een normaal stoomstrijkijzer moet het waterreservoir ook herhaaldelijk worden bijgevuld tijdens het strijken. Met een stoomgenerator kan de gemiddelde tank 30 tot 60 ounce bevatten, afhankelijk van het model dat u kiest. Ze zijn ontworpen om kraanwater te gebruiken, zodat u geen moeite hoeft te doen om gedestilleerd water aan uw boodschappenlijstje toe te voegen. Bekijk de soorten strijkwater als je het niet zeker weet.

Als een van de professionele Stoomstrijkijzer fabrikanten en Stoomstrijkijzer leveranciers in China, bieden wij groothandels modeontwerp en duurzaam Stoomstrijkijzer van hoge kwaliteit. Aangepast Stoomstrijkijzer is beschikbaar. Welkom bij het kopen van Stoomstrijkijzer gemaakt in China vanuit onze fabriek. U kunt er zeker van zijn dat u geavanceerde en nieuwste producten bij ons koopt. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.