Hoe werkt het RF Beauty Instrument correct?

- 2022-02-23-

Wanneer vrouwen ontspannen lijken, wanneer de symptomen, de hele persoon, veel zullen worden, zullen de rimpels in het gezicht langzaam toenemen, dit begint meestal met het verlies van collageen, sommige mensen zullen de weg verbeteren door middel van medische schoonheid. Het is meestal pijnlijker , en de economische druk is ook relatief groot, en veel vrouwen worden geplaagd. Met de ontwikkeling van hightech kan het instrument dat dit huidsymptoom kan verbeteren, worden verbeterd. Dat is de radioschoonheidsinstrument, de volgende kleine series zeiden dat het werkingsprincipe van RFschoonheidsinstrument, en hoe corrigeer ik de onderste RF-schoonheidsmeter? bedienen

Hoe werkt de RFSchoonheidsinstrumenthet huishouden doen?


Als je niet veel hebt om het onderdeel te verbeteren, wil je dat het hele gezicht vol en delicaat wordt. Het wordt aanbevolen dat het volledige gezicht een lage versnelling gebruikt, haast je niet om hoogwaardige te gebruiken, vooral in het Apple-spiergedeelte, gebruik geen hoogwaardige positie, de lage positie benadrukt dat het al in staat is om een ​​te zien bepaald effect.

Als het je doel is om de contouren van de wangen strakker te maken, verbeter dan het uiterlijk van het gefrustreerde vlees. Op plaatsen waar de wangen zijn geverfd, worden alleen hoogwaardige bits gebruikt en in andere delen worden andere onderdelen gebruikt. Dat wil zeggen dat het volledige gezicht eerst wordt verwarmd met een lage versnellingspositie en vervolgens de hoge positie wordt aangepast om de twee buccale delen te versterken, zodat er een direct en langduriger face-lifteffect zal optreden, wat effectiever is voor het wateroppervlak.

Als het jouw doel is om de ontspanning te verbeteren, geconfronteerd en moe. Nadat het volledige gezicht is verwarmd, zal het van hoge kwaliteit zijn en worden de vier lijnen op het gezicht getekend. Het zijn de neus - de richting van de fakkel, de mondhoek - de richting van de fakkel - de richting van de fakkel, de onderkaak, de richting van de fakkel, beweeg geen uniforme beweging, niet Cirkelvormige cirkels in een bepaalde site. Dit is het vormen van een paar vergeleken collageenskeletten, tierend zacht weefsel, natuurlijk, het uiteindelijke effect kan niet worden vergeleken met linearvice.