Wat zijn de soorten schoonheidsinstrumenten voor thuis?

- 2022-02-23-

1, microstroomschoonheidsinstrument

Als uw vraag anti-aging en gezicht is, kunt u kiezen voor een microstroom-schoonheidsinstrument, dat voornamelijk zwakke stroom gebruikt om de huid passief te laten bewegen, het moeilijk te oefenen gezicht te oefenen en de rol van oedeem en tilt te spelen, Wanneer het instrument wordt gebruikt, moeten er meer instructies worden gelezen. Je kunt het voorhoofd en de ogen niet gebruiken, meestal moet je glioplasma gebruiken. Je kunt het effect van je gezicht in korte tijd zien.

2, ultrasoon reinigingsinstrument

Omdat ik in een vervelend mistrampgebied woon, word ik schoongemaakt door de dagelijkse huid, ik kreeg ook de titel aardbei, wat betekent dat de gebruikelijke reiniging nog steeds plaatsvindt, en het ultrasone reinigingsinstrument is om luchtdruk en ultrasone golven te gebruiken die worden gegenereerd in water om de huid te reinigen. Dit is niet alleen gemakkelijk om het vuil in de poriën te verwijderen, maar heeft ook een goed huidverzorgingseffect en bevordert de bloedcirculatie in het gezicht.

3, RF-behuizing

Het principe van RFschoonheidsinstrumentis het stimuleren van de regeneratie van collageen door middel van radiofrequentie-energie, waardoor rimpels worden ontzilt. Dit soort schoonheidsinstrument is relatief hoger, maar het effect is nog steeds duidelijk, maar verbetert ook de opening en de ogen van het oog, zodat de huid er steviger uitziet en de elasticiteit herstelt.