Hoe een elektrisch stoomstrijkijzer te gebruiken

- 2022-03-07-

1. De eerste stap in de handheldstoomstrijkijzeris om het waterreservoir water te geven en de stoomknop boven het waterreservoir te sluiten om water te geven.

2, dan destoomstrijkijzerwordt aangedreven. Er moet aandacht aan het water worden besteed. Nadat het water klaar is, draait u de waterkap dicht en veegt u het water over het oppervlak van de machine. Sluit vervolgens de voeding aan.


3, dit is de meest kritische staptemperatuur, met de klok mee om de finaleknop naar de juiste versnelling te duwen, verschillende versnellingstemperaturen, we moeten de juiste temperatuur selecteren op basis van verschillende stoffen.

4, verwarm vervolgens het water, nadat de werkindicator brandt, na verwarming tot de werkindicator heeft de temperatuur de ingestelde temperatuur bereikt. Duw de stoomknop naar voren om de stoomknop te resetten. Vanuit het kleine gaatje in de bodemplaat kan gestreken worden en kan de stoomknop uitgeschakeld worden wanneer er stoom nodig is om de stoomfunctie te sluiten.

Wanneer de soep klaar is, is het noodzakelijk om te onthouden dat al het resterende water volledig is opgebruikt, en dat de temperatuurknop vervolgens wordt afgesteld op een hoogwaardige power-on verwarming. Wanneer al het interne vocht is verdampt, schakelt u de stroomtoevoer uit en zet u de temperatuurknop op de laagste versnelling. Het is goed geplaatst op een droge plaats.