Hoe een stoomstrijkijzer te gebruiken

- 2022-04-20-

1, gebruik destoomstrijkijzerLees eerst de handleiding van het stoomstrijkijzer. De introductie van de instructies is gedetailleerder, genoeg om u te laten weten, om destoomstrijkijzeris binnenlands of geïmporteerd, buitenlands stoomstrijkijzer heeft een vereiste. Houd er rekening mee dat de spanning van het stoomstrijkijzer overeenkomt.

2. Nadat u de instructies hebt gelezen, moet u, wanneer u het stoomstrijkijzer gaat gebruiken, eerst de gele en groene zegenlijnen in de ijzeren stroomkerndraad aarden, om lekkage te voorkomen, waardoor gevaar voor elektrische schokken ontstaat en de menselijke gezondheid wordt geschaad. .

3, sluit de stroom aan, schakel eerst de stoomknop uit en richt vervolgens de stoomknop opstoomstrijkijzerom water toe te voegen, het volume van de ijzeropslag, hoeveel er wordt toegevoegd. Als je het stoomstrijkijzer beter wilt onderhouden, voeg dan water toe om af te koelen en verzacht het water om kalkaanslag te voorkomen. Als het stoomstrijkijzer is uitgerust met een waterpeilglas, kan het het hoge waterniveau in het wateropslagwater waarnemen en wordt er indien nodig water toegevoegd.