Voorzorgsmaatregelen voor stoomstrijkijzer

- 2022-06-29-

1. Voordat u destoomstrijkijzerKijk eerst of de benodigde spanning voor de stoomkapitein overeenkomt met de spanning in uw huis om te hoge spanning te voorkomen en ervoor te zorgen dat de woning blijft hangen.
2. Als het stoomstrijkijzer is ingeschakeld, mag u de bodemplaat van het strijkijzer niet met uw handen aanraken, omdat de stoomtemperatuur die door de bodemplaat van het strijkijzer en het strijkijzer wordt gespoten erg hoog is. Vermijd brandwonden. Laat Haszaka het gebruikte strijkijzer niet benaderen.

3 Xiaobian suggereerde dat wanneer u water injecteert, u zoveel mogelijk koud water moet proberen te krijgen om schubben te voorkomen.
4. Het strijken van kleding is bekwaam. Laten we beginnen met strijken vanaf het grootste deel. Tegelijkertijd moet je ook de zoom van de kleding voorzichtig met je handen vasthouden en het stoomstrijkijzer op hoge temperatuur gebruiken om de vezels op de plooien te blazen.

5. Vergeet niet om na het strijken het resterende water uit te gieten, de stekker uit het stopcontact te trekken en deze rechtop op te vangen, zodat de levensduur van destoomstrijkijzerkan worden verlengd.