Enkele voordelen van stoomstrijkijzers

- 2022-12-02-

Elk gezin moet kleding strijken en een goed kiezenstoomstrijkijzerkan ons werk anders maken, maar is destoomstrijkijzerecht gemakkelijk te gebruiken? Is er zo'n goed effect?
1. Het lichaam is licht. Gewone elektrische strijkijzers hebben een zwaar lichaam en er moet meer water aan het waterreservoir worden toegevoegd. Op deze manier zorgt het totale gewicht ervoor dat de gebruiker moeilijker te bedienen is. Destoomstrijkijzerwant kleine huishoudelijke apparaten hebben een lichte behuizing en de hoeveelheid water die in één keer wordt geïnjecteerd is voldoende voor het strijken van een kleine hoeveelheid kleding.
2. Gemakkelijk te verwijderen rimpels. De kreukverwijderingsfunctie van het stoomstrijkijzer voor kleine apparaten is vergelijkbaar met die van gewone elektrische strijkijzers. De stoomstrijktemperatuur van het stoomstrijkijzer is hoger, de vlakheid is beter en het sterilisatie-effect kan ook worden verbeterd.

3. Zorgvuldig strijken. Klein apparaatstoomstrijkijzerkan de kleine hoekjes van kleding fijner strijken dan gewone elektrische strijkijzers.