Hoe een elektrische popcornmaker te gebruiken?

- 2021-07-17-

1. Steek de stekker in het stopcontact en zet de schakelaar "warmtebehoudverlichting" aan. Op dit moment beginnen de lamp en de hittebestendige buis onder de elektrische popcornmaker te werken.

2. Zet de schakelaar "verwarmen" aan en deelektrische popcornmakerzal beginnen te werken. Verwarm de eerste pan 5 minuten voor.

3. Zet de "draai" -schakelaar aan, doe 50 gram kokosolie in de pot, doe dan 100 gram popcorn en dek de pot af. De tijd om de suiker toe te voegen is om de voorbereide 50 gram suiker in te voegen voor het eerste ploffende geluid.

4. Gewoonlijk kan de "verwarming" -schakelaar worden uitgeschakeld wanneer het deksel van deelektrische popcornmakerwordt opgetild door een grote hoeveelheid popcorn.

5. Wanneer het "krakende" ploffende geluid verandert van snel in langzaam in een keer per twee seconden, kunt u de "rotatie" -schakelaar uitschakelen, het deksel van de pot optillen naar de bovenkant van de magneet en vervolgens de hendel van deelektrische popcornmaker with your left hand Rotate 90 degrees to the left to slowly pour the popcorn in the pot to the bottom of the elektrische popcornmaker.